Ik heb 7 uitzonderlijke locaties geselecteerd in Brussel waar u uw evenementen kunt organiseren. Elke locatie beschikt over zijn eigen troeven die ik u persoonlijk zo snel mogelijk zal laten ontdekken, volgens uw beschikbaarheid.
Cercle de Lorraine   http://cerclelorraine.com
Théâtre Vaudeville   www.chouxdebruxelles.be

Het Theater Vaudeville is een geklasseerd historisch monument dat niet meer hoeft te bewijzen dat het zijn sporen verdient heeft. Het plechtstatige gebouw uit de 19e eeuw ademt de sfeer van lang vervlogen tijden. Destijds was het de ontmoetingsplaats van de Brusselse intelligentsia, sprak het de grote geesten van het ogenblik aan en wist de bourgeoisie te verleiden door elegantie en classicisme uit te stralen. Het Theater Vaudeville is gevestigd in hartje Brussel, op 150 meter van de Grote markt, in de Koninklijke Galerijen, de overdekte winkel-wandelstraat waar je wat kunt drinken, winkelen of gewoon flaneren. Het heeft zich aan de eisen van de moderne tijden aangepast, maar gelukkig heeft de recente renovatie die het onderging het niet ontdaan van zijn schatten van weleer.
L'Arsenal   www.chouxdebruxelles.be

De monumentale omvang van Het Arsenaal, een voormalig garnizoen dat dateert van het begin van de vorige eeuw, dwingt onmiddellijk ontzag af bij al wie erin rondwandelt. Beetje bij beetje begin je je de galmende voetstappen van het voetvolk en de officieren van weleer voor de geest te halen... Het Arsenaal is ruim en verfijnd ingericht en leent zich voor grootste feesten. Het werd gerenoveerd met respect voor de oorspronkelijke materialen, en zijn rode bakstenen muren en zijn verzinkte gebinte bieden een mengeling van verfijnde en elegante materialen en kleuren. Het daglicht stroomt naar binnen langs de transparante dakramen die zich uitstrekken over de gehele lengte van de entrepot.
La Maison Grand-Place   www.chouxdebruxelles.be
Le Châlet Robinson   www.chouxdebruxelles.be
B19   www.b19.be
L'Atelier d'Isabelle de Borchgrave
www.isabelledeborchgrave.com